- Det var sjovere for seks måneder siden, hvor vi fik 50.000 kroner mere end nu, når vi hver fjortende dag kørte et læs dyr til slagteriet, lyder det fra Poul Nygaard.
Men så kigger han ud over det bakkede landskab og den lille sø fra panoramastuen, hvor et par fasaner er nået helt op til vinduet og pikker i bedene på terrassen, og han tænker, at afregningsprisen stadig er i den bedre ende.
- Jeg er godt tilfreds. Det fungerer godt ude i stalden, og jeg glæder mig over, når der kommer en kalv, og den står og patter hos moderen. Jeg glæder mig over dialogen med slagteren, der aftager dyrene, og jeg glæder mig til at skulle ud og lave folde og høre lærken trille. Og så glæder jeg mig til at komme ind til Gurli og få superdejlig mad og kigge ud på den her udsigt, siger han.
Med op mod 400 dyr i mark og stald, når der er flest, hører han til de avlere, for hvem kødkvæg er fuldtid, og hvor økonomi vægter så meget, at man ikke bare kan sammenligne et eventuelt underskud med prisen på at gå til golf. Økonomi er da også noget, han har skarpt fokus på.
Læs hele artiklen og se videoen HER
Dansk Limousine Forening - Agro Food Park 15 - 8200 Århus N - 2944 0495 - CVR: 72778413 - info@dansklimousine.dk