Hvem ved bedre, end Limousineavlerne selv, hvordan Limousinekød skal tilberedes?
Vi har alle vore favoritter – eller kender nogen, som laver mad, så englene synger.
Kom ud af busken med opskriften – eller skub til værtinden eller værten, hvor du smagte den lækreste steg,den helt specielle gryderet, bøffen med det vildeste tilbehør eller den hedeste, spicey suppe….
Vi vil se opskriften! Sådan siger Jane Kofod og Dorte Jensen fra aktivitetsudvalget.
Dansk Limousine Forening har nu planer om at samle de bedste af Limousineavlernes egne opskrifter på tilberedning af Limousinekød.
Opskrifterne bliver trykt i en flot kogebog, som vil kunne købes i Limousineforeningen.
Ved hver opskrift bringes et lille stykke om kokken og lidt om besætningen– så historien kommer med.
Der skal kæles for projekt, fortæller Jane og det skal gøres grundigt, så derfor indsamler man nu opskrifter fra og med maj frem til 1. december 2013.
Opskrifterne afprøves løbende for at finde de allerbedste, og man håber, at årstiderne får lov at sætte deres præg på menuerne.
Limousine-kogebogen planlægges færdig i foråret 2014.
- Så vi har brug for jeres hjælp.
- Hold jer ikke tilbage, alle opskrifter modtages med kyshånd, siger Jane Kofod og Dorte Jensen!
Opskrifter, som bliver taget med i bogen, bliver honoreret med 2 flasker rødvin.
Send din opskrift til Dorthe Jensen på e-mail: dorthe@dansklimousine.dk
Dansk Limousine Forening - Agro Food Park 15 - 8200 Århus N - 2944 0495 - CVR: 72778413 - info@dansklimousine.dk