Sikke bøffer du får!!

17-06-2016

 
Hvor sidder den gode bøf på dyret? Og hvilke oversete udskæringer bliver fremragende ved den rigtige tilberedning? Får svarene, når Bygholm Landbrugsskole og Dansk Limousine forening, oplyser gæsterne på Horsens Dyrskue.
Kokken på Bygholm Landbrugsskole, Jonas Bernhardt og Jens Thaysen, som er kvæglærer og Limousine-avler, fortæller om, hvilke forcer Limousine-kødet besidder. Jonas har sine kompetencer i køkkenet og ved, hvad han sætter pris på ved et godt stykke kød. Jens vil oplyse om, hvordan man via avlen på Limousiner, optimerer på det gode stykke kød og får mere kød på dyret, der hvor forbrugerne ønsker det. Med andre ord; sikrer en spisekvalitet der er helt i top.
De to eksperter vil også fortælle om, hvordan dansk kød skiller sig ud fra kød fra andre dele af verden, og hvorfor det er vigtigt, at du som forbruger er opmærksom på kødets oprindelse, når du står ved køledisken. De kommer også omkring fordele ved lokalt producerede varer og fokus på dyrevelfærd.
De to vil forklarer ud fra et dyr fra Jens´ besætning og vise hvor udskæringer sidder, og hvordan vurderingen i ringen på skuet giver sig udslag i gode udskæringer.
Hele forestillingen vil blive tilberedt med en teskefuld humor, en knivspids seriøsitet og selvfølgelig en stor kop tricks, du vil kunne tage med dig hjem i køkkenet!!

Sponsorer
21-11-2024
Se her det spændende katalog for kødkvægsskuet KATALOG  ...
20-11-2024
De programmet for Kødkvægsskuet på Agromek HER ...
20-11-2024
Søhøjlandets Regnskabskontor i Silkeborg har valgt at ændre navn ...
18-11-2024
Dommer til Agromek  Til bedømmelsen af Limousinerne, får de da...
17-11-2024
Vores nye importtyr Ponant MN RRE gør det godt Da vi beslutted...
Dynamic-it leverandør af webshop

Dansk Limousine Forening - Agro Food Park 15 - 8200 Århus N - 2944 0495 - CVR: 72778413 - info@dansklimousine.dk