Det er bestemt ikke umuligt, men opgaven bliver enorm.
Det var min første tanke, da jeg i Magasinet Kødkvæg læste, at Danish Crown kræver en jævn og stabil tilførsel af kødkvægsdyr, hvis slagteriet skal etablere et egentligt koncept for kød fra kødkvæg. Et koncept som efter slagteriets vurdering kan give et par ekstra tiltrængte kroner oveni den almindelige notering.
I samme magasin slog organisationen Dansk Kødkvæg fast, at man tager handsken op og går løs på opgaven.
Det er positivt. Ingen tvivl om det.Kødkvægsproducenterne har brug for en bedre afregning for kødet, som jeg med de nuværende kødpriser, drister mig til at kalde en hel eller delvis foræring.....Læs videre i Landbrugsavisen.dk HER
Dansk Limousine Forening - Agro Food Park 15 - 8200 Århus N - 2944 0495 - CVR: 72778413 - info@dansklimousine.dk