Vejene til mindre klimabelastende kalve- og oksekød bliver undersøgt

19-06-2022

Hvilke produktionsformer påvirker bøffernes klimaaftryk mest og mindst? Hvordan virker metanreducerende foderadditiver på slagtekalve og kødkvæg? Og kan vi rykke rundt på kalve- og oksekødsproduktionen i Danmark og samlet opnå en mindre klimabelastning?

SEGES Innovation holder luppen over kalve- og oksekødsproduktionen. Målet er at kortlægge det klimamæssige bidrag fra de forskellige produktionsformer inden for okse- og kalvekød, f.eks. intensiv slagtekalveproduktion og ekstensiv ammekoproduktion. Når de klimamæssige bidrag er kortlagt, planlægges det at lave scenarieberegninger, der skal vise, hvor meget vi på sigt kan sænke klimaaftrykket fra danskproduceret kalve- og oksekød, hvis vi laver mere af en produktionsform og mindre af en anden.

Læs hele den spændende artiklen HER

(Login: AgroID)

Sponsorer
21-11-2024
Se her det spændende katalog for kødkvægsskuet KATALOG  ...
20-11-2024
De programmet for Kødkvægsskuet på Agromek HER ...
20-11-2024
Søhøjlandets Regnskabskontor i Silkeborg har valgt at ændre navn ...
18-11-2024
Dommer til Agromek  Til bedømmelsen af Limousinerne, får de da...
17-11-2024
Vores nye importtyr Ponant MN RRE gør det godt Da vi beslutted...
Dynamic-it leverandør af webshop

Dansk Limousine Forening - Agro Food Park 15 - 8200 Århus N - 2944 0495 - CVR: 72778413 - info@dansklimousine.dk